Jag har koll, lita på mig!

Nu var det äntligen dags för lite basket! På egen hand, jag, Rebecka, Robira, Linda och Elin drog till åsö för att köra lite. Jackie och Bildrebecka kom förbi en snabbis och hälsade på. Det var trevligt! Sen drog vi för att svalka oss i en sjö vid Sickla. När vi kommer till Slussen kollar vi på skylten med alla bussar. Vi vet att Ältabussen är ett säkert kort men den går inte förrän om 12 minuter. Det orkade vi inte vänta på så vi kollar vilka andra bussar som går innan. Gustavbergs centrum och Jarlaberg. Eftersom Gustavbergs centrum går till värmdö föreslår jag Jarlaberg som går till Nacka och och vi kutar iväg till bussen som just ska gå. Vi kollar om den går till Sickla... Det gör den inte. Vi ger Gustavberg en chans. Och den gick faktiskt förbi Sickla. Så vi hoppar på den för att gå av i Sickla bro.

Väl där tycker inte de andra att vi ska gå av där. Jag försöker förklara att om vi sitter kvar kommer vi komma ut till Värmdö. De är lite misstänksamma mot mig men tillslut hoppar vi av där. Då ska vi bara gå ner för backen så är vi vid Sickla strand som Robira sa att man skulle åka till. De andra vill hellre ta bussen så vi går till Sickla station och tar Ältabussen (som vi egentligen inte orkade vänta på xD). Jag tycker fortfarande att vi ska gå eftersom det bara är ner för backen och det är fett lång tid tills bussen går. Det slutar med att vi tar bussen oh sysselsätter oss med att dribbla bollen och passa varandra.

När bussen ska svänga in till Sickla strand åker den åt andra hållet, mot Sickla köpkvarter eftersom de håller på att bygga på den vägen som bussen egentligen skulle gå. Fan, nu kommer vi skitlångt ifrån dit vi skulle. (Eller inte, men ändå xD) Vi genar genom husen och kommer tillslut till badet. Wooohooo! Fan va härligt!!! :D Vi badar en massa och alla mobbar mig för att jag dyker cp, så jag försökte förbättra  mig, vet inte riktigt om det hjälpte så mycket. De andra fortsatte skratta så jag tror inte jag gjorde några framsteg xD Men jag lärde mig faktiskt att göra hyfsade bakåtdyk. *FETT STOLT*


RSS 2.0