Hela min helg i text

Den här helgen har det varit dåligt med uppdatering. Ber om ursäkt eftersom VISSA *host rebecka gustafsson host* tar illa upp x) haha nej skoja bara gullet men nu ska ni få en kort uppdatering om mitt mycket intressanta och spännande liv x)

I fredags drog jag och några brudar hem till Viktor, coachen efter träningen. Där åt vi PANNKAKOR! med glass och sylt. Supergott, och så blev en massa tv-spelande och jag och Emma som aldrig hade spelat förut går in och vinner först mot Elin och Julia och sen mot spelproffsen Marika och Viktor. Fan va vi var glada efter vinsten mot Marika och Viktor x)

Det blev väldigt sent där och efter stack jag och Emma hem till mig för att sova. Vi somna på en gång. Lördag hade vi match mot Blacke. TAKTISK förlust (som Viktor så fint kallade det) med 5 poäng. Surt tycker jag men man får väl skylla på att det var taktiskt gjort av oss xD

Efter matchen stack jag fort hem och gjorde mig iordning och sen drog jag iväg till Emelie. Tjejkväll och det var riktigt kul! :D Sov över där och stack vid 12 morgonen efter. Skulle då iväg och se 08damerna vinna över Solna. Haha, YES Anna! x) Efter 08matchen skulle vi iväg till Södertälje för att spela damettan. Det var världens bästa match kan jag ju bara tillägga för er som föredrog 08herrarna före vår ;)

Börjar med att vi tar ledningen med 5-22 efter några minuter. Sen blir det 14-22 efter första. I halvlek och typ resten av hela matchen leder vi med 1 poäng. Ibland lite mer. 59-61 och de får två straffkast. De sätter båda och det blir lika. När det är 1 SEKUND kvar skjuter Bene en trea OCH SÄTTER DEN!!!!!!!!!! Vi vann matchen och alla sprang in på planen och kramade varnadra, så jävla underbar känsla :D :D Shit va det var spännande och tack Bene för att du gjorde så att vi slapp en förlängning!!!!! :)

Här är min helg för alla er som satt där hemma och undrade vad jag har haft för mig den här helgen. Nu slipper ni undra mer ;D PUSS PÅ ER!! <3

RSS 2.0